Nieuws
13 april 2010 - Ron Smeets

Ben gaat nu ook mobieltjes verkopen

Toen Ben ruim twee jaar geleden terugkeerde op de mobiele markt was dat, naar eigen zeggen, omdat er behoefte was aan een MVNO die scherp geprijsde SIM-only abonnementen aanbood.

Schijnbaar is er nu ook behoefte aan scherp geprijsde mobieltjes want Ben heeft besloten om naast SIM-only abonnementen ook toestellen te gaan verkopen ;-)

De provider biedt losse (simlock-vrije) toestellen aan. Eventueel kun je ze ook samen met een Sim Only abonnement bestellen, maar daar zit geen korting en geen langdurig contract aan vast. De prijzen voor een los toestel varieren van 49 Euro (Nokia 2330 Classic) tot 129 Euro (Nokia 6303 Classic). Dat is, vergeleken met andere aanbieders inderdaad redelijk scherp geprijsd. Verder biedt Ben ook nog de Samsung Star (€119) en Nokia 2700 Classic (€74) aan.

Je moet echter wel rekening houden met 10 Euro bezorgkosten want de toestellen die via Ben verkocht worden kunnen, net als de SIM-only abonnementen alleen online besteld worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.