Nieuws
18 februari 2008 - Jeroen de Hooge

Ben er weer

Ben is 5 jaar weggeweest en is nu weer terug. De ooit populaire mobiele provider is sinds vandaag terug als aanbieder van uitsluitend simkaart-abonnementen. Volgens Ben is er een duidelijke behoefte in de markt naar scherpe tarieven, gemak en eenvoud. De opzegtermijn bij het vernieuwde merk is slechts één maand.

Volgens de provider zelf zijn ze ook terug, omdat het merk eigenlijk nooit weg is geweest. Nog steeds krijgen veel mensen warme gevoelens bij het horen van de naam. Zo heeft Ben onder alle Nederlanders nog een naamsbekendheid van 61%. Dankzij de meest culturele – en leeftijdsdiverse campagnes. Maar bijvoorbeeld ook dankzij de toen introductie van de bel-etiquette Ben aan/uit in bioscopen en restaurants. Die blijkbaar aanwezige behoefte in markt gecombineerd met zo'n bijzonder merk, verklaart de terugkeer van Ben.

Vanavond om 19.20 uur stelt Ben zich weer voor in een 3 minuten durende dubbelcommercial op Nederland 1 en 3. En daarna is Ben ook aanwezig op de overige TV-zenders, radio, het internet en abri's in heel Nederland.

Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.