Toestellen
01 april 2006 - Ron Smeets

Bellwave A308 alleen leuk als je 'm opent

Dichtgeklapt zijn er volgens mij maar weinigen onder ons die de Bellwave A308 camphone meer dan een vluchtige blijk waardig achten, maar eenmaal open komt de ware aard van dit toestelletje naar voren: het is een goedkope fake RAZR.

Geen wonder dus dat deze 2MP camphone bedoeld is voor de Chinese en Taiwanese markt en wat ons betreft mag dat zo blijven. Het kan ook geen toeval zijn dat ze bij Belwave juist nu besloten hebben het toestel wat meer aandacht te geven, zo vlak na de bekendmaking dat de RAZR nu Europa's best verkopende GSM is

Voor de volledigheid: dit fantasieloze toestelletje heeft ook nog een MP3 player, miniSD slot en Bluetooth aan boord.Gerelateerde links:
Siemens komt met RAZR look-a-like
Fake duurder dan origineel ?!
LG P7200: Nog een RAZR lookalike
Chinese namaak GSM's
Samsung komt met eigen RAZR
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.