Entertainment
19 december 2005 - Ron Smeets

Bellende bankroofster verklaart gedrag

Jullie kunnen je ongetwijfeld de bellende bankroofster nog wel herinneren.

Inmiddels hebben zij en haar partner verklaard waarom ze al bellend aan het roven was en het veelgeuitte vermoeden van enkele weken geleden is dus waar: Ze wilden elkaar op de hoogte houden van de voortgang van de overvallen.

Candice Martinez en Dave Williams hebben voor de rechter al schuld bekend voor hun daden en vooral Candice heeft ook spijt betuigd. Op 3 maart a.s. worden ze berecht.

Op de vraag waarom ze haar gezicht niet bedekte tijdens de overvallen wist ze alleen te vertellen dat 'dat een beetje dom was'. Mmmh, waar hebben we dat meer gehoord. . .Gerelateerde links:
Bellende Bankroofster slaat vier maal toe
Bellende bankroofster opgepakt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.