Entertainment
16 november 2005 - Ron Smeets

Bellende bankroofster opgepakt

Gezien de kwaliteit van de foto's die genomen zijn tijdens het roven en de nonchalante houding van de dame in kwestie kon dit natuurlijk niet uitblijven. Toch spreken de autoriteiten ter plaatse van een gelukstreffer.

De bellende bankroofster van de afgelopen weken blijkt de 19-jarige Candice R. Martinez te zijn. Volgens een lokale krant werd ze dinsdagochtend rond 4 uur gearresteerd door de FBI nadat die de auto gespot hadden die bij de overvallen gebruikt was als vluchtauto. Candice en haar vriend, die de rol van chaffeur op zich nam tijdens de overvallen, werden zonder veel problemen ingerekend.

Overigens is nog steeds niet duidelijk of ze tijdens de overallen ook daadwerkelijk aan het bellen was. Het meest voor de hand ligt natuurlijk dat het een afleidingsmanoeuvre was.Gerelateerde links:
Bellende Bankroofster slaat vier maal toe
Steeds meer GSM verklikkers gevraagd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.