Entertainment
04 maart 2006 - Ron Smeets

Bellende bankroofster krijgt 12 jaar

Gisteren was het de dag des oordeels voor de bellende bankroofster die eind vorig jaar, al bellend met haar partner, vier banken beroofde en door haar opvallende belgedrag op een slag wereldberoemd werd.

Blijkbaar was de rechter minder gecharmeerd van deze toch wel lachwekkende en bijzonder domme acties en veroordeelde Candice Martinez gisteren tot 12 jaar cel, dezelfde straf die haar vriend, aan de andere kant van de lijn, vorige week ook al opgelegd kreeg.

Tijdens de zitting werd onder andere duidelijk dat het koppel met hun overvallen in totaal ruim 48.000 dollar hadden buitgemaakt. Dat geld werd behalve aan beltegoed gebruikt voor de aankoop van dingen als een plasma TV, een tweedehands(!) auto en een Chihuahua puppy van 2000 dollar die ze, zeer toepasselijk, de naam Capone hadden gegeven.

Of de twee in de bajes ook continu met elkaar kunnen en mogen bellen is natuurlijk nog maar zeer de vraag. . .Gerelateerde links:
Bellende bankroofster verklaart gedrag
Bellende bankroofster opgepakt
Bellende Bankroofster slaat vier maal toe
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.