Nieuws
16 november 2005 - Henk de Hooge

Bellen naar mobiel fors goedkoper

KPN verlaagt per 1 december de gesprekstarieven voor bellen van een vaste aansluiting naar een mobiele telefoon met ruim 12 procent. Deze wijziging is het gevolg van een besluit van de mobiele telecomoperators om hun Mobile Terminating Access (MTA) -tarieven (tarieven voor het afwikkelen van verkeer op één van de mobiele netwerken) te verlagen. KPN voert deze verlaging één op één door in de tarieven aan zijn klanten.

Vooral voor zakelijke gebruikers een aantrekkelijke prijsverlaging, want de gemiddelde zakelijke belkosten komen voor meer dan eenderde voort uit vast-mobiel bellen .

De tariefswijziging is algemeen en geldt dus voor alle huidige en toekomstige klanten, zowel particulier als zakelijk, die een vaste aansluiting hebben bij KPN.

De verlaging heeft geen gevolgen voor bestaande voordeelregelingen. Die blijven onverkort van kracht.Gerelateerde links:
T-Mobile komt met onbeperkt mobiel internet
T-Mobile komt met eigen Credit Card
KPN en T-Mobile breiden hotspots uit
Mobiele operators blokkeren VoIP
KPN gaat concurrentie aan
Over de auteur: Henk de Hooge
 
Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast blogger, strateeg, storyteller en een digitale nomade. Je maakt Henk blij met bijzondere en snelle auto's, reizen en coole gadgets.