Toestellen
19 januari 2006 - Ron Smeets

Bellen met je credit card

Als het aan Dima Komissarov ligt is dat binnenkort heel normaal. Natuurlijk kennen we al het concept van de GSM die niet groter is dan een Credit Card.

Dima heeft zijn fantasie en toekomstvisie bij het ontwerpen van de all-in-one C'ALL GSM echter helemaal de vrije loop gelaten.

Zijn GSM van de toekomst is niet alleen even groot (of klein) als een Credit Card, het ís er ook een. Bovendien kun je met de C'ALL ook videogesprekken voeren, de afstandbediening van je TV vervangen, deuren openen, navigeren , gamen, internetten en natuurlijk veilig (online) betalen dankzij de vingerafdruk scanner.

Hopelijk heeft Dima er ook een ketting bij ontworpen want ik moet er niet bij nadenken wat er met mij (en m'n identiteit) zou kunnen gebeuren als ik deze 'GSM' verlies.Gerelateerde links:
Samsung's credit card GSM
T-Mobile komt met eigen Credit Card
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.