Entertainment
20 oktober 2006 - Ron Smeets

Bellen met een GSM van Levi's

Klinkt gek? Niet als het aan Levi's ligt. De kledingfabrikant heeft namelijk aangekondigd dat het van plan is om vanaf 2007 met een eigen merk GSM’s en bijbehorende accessoires op de markt te komen.

Ach, op zich geen vreemde move als je bedenkt hoeveel 'kleermakers' zich al bezig houden met het ontwerpen van kleding die voorzien is van GSM of iPod zakken en zelfs soms al een hoog gadget gehalte krijgen. Zie hieronder bij de gerelateerde berichten bijvoorbeeld de spijkerbroek met SMS functie of het hemd waarmee je je GSM kunt opladen.

Levi’s wil met de stap naar mobiele telefonie haar uitstraling als een innovatief bedrijf waar kwaliteit, design en vakmanschap hoog in het vaandel staan, extra kracht bijzetten.

Bron: Cellular NewsGerelateerde links:
Jas voor je Gadgets
SMSen naar je spijkerbroek!?
Kleding die beschermt tegen 'GSM straling'?
iPod jas alleen in zwart verkrijgbaar
Je GSM opladen met je hemd ?!
GSM detecterende kleding
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.