Accessoires
29 augustus 2006 - Ron Smeets

Bellen met een banaan

Dat was toch de Nokia 8110, hoor ik sommigen van jullie nu zeggen. . . Klopt, de enige echte banaan GSM was inderdaad die kromme Nokia uit het midden van de jaren 90.

De 'Banana Phone' die ik vanochtend tegenkwam lijkt echter nog meer op een echte banaan dan Nokia's versie.

Gadget freak Larry Pesce heeft namelijk zijn Bluetooth headset uit elkaar gehaald en in een kunstbanaan (of plastic sierfruit) ingebouwd. De headset die Larry gebruikte koste nog geen 15 Euro en werkt op een AA batterij. Leuk voor op feestjes.Gerelateerde links:
Nokia Bluetooth headset in vorm van GSM
Bluetooth Transformer headset
Het is geel en... je kunt er mee bellen
Ze komen weer terug: Matrix GSM's
Barbie's Star Trek Bluetooth headset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.