Toestellen
04 januari 2010 - Ron Smeets

Bellen met de iPhone 3GS en HTC HD2

OK, onderstaande vergelijkende video tussen de HTC HD2 en de iPhone 3GS waarin alleen aandacht geschonken wordt aan de belfunctie en -tools van beide toestellen is duidelijk door een HTC / Windows Mobile fan gemaakt ;-)

Neemt niet weg dat de dure iPhone 3GS toch een paar leuke features mist die de HTC HD2 wel heeft. Zoals de activering van de speaker phone functie wanneer je het toestel omdraait en het dempen van het ringtone geluid als je het toestel oppakt.

http://www.youtube.com/watch?v=IsQHRtUtW0c
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.