Nieuws
18 januari 2012 - Ron Smeets

Belle toch al beschikbaar? Weet Nokia het zelf nog wel ?!

Eerder vandaag schreef ik over de tweets van Nokia waarin gemeld (en later dus weer ontkend) werd dat Nokia Belle vanaf volgende week beschikbaar zou komen voor de bestaande Symbian^3 (en Anna) toestellen. Daarin meldde ik ook dat een van onze lezers afgelopen maandag avond al via Ovi een melding kreeg dat Nokia Belle beschilkbaar zou zijn.

Welnu die lezer (thanx, Maarten) heeft vandaag een screenshot (zie hieronder) gemaakt van zijn OVI scherm met daarin de melding van de update. Zelf heeft hij een Lumia 800 dus kan hij niet proberen of de Belle update inderdaad beschikbaar is en ik krijg de melding zelf niet, maar vraag mij bij het zien van deze tegenstrijdige meldingen en tweets wel af of ze het bij Nokia zelf nog wel weten?

De hele screenshot: Belle

De melding over Belle uitvergroot: Belle-Melding-OVI-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.