Geruchten
18 maart 2010 - Ron Smeets

Belgische prijzen en beschikbaarheid van de Xperia X10 Minis

Als we de berichten van FrAndroid mogen geloven dan heeft Sony Ericsson vandaag de prijzen en beschikbaarheid van beide Xperia X10 Mini toestellen voor de Belgische en Franse markt bevestigd.

De Xperia X10 Mini zou, los en simlock vrij, 300 Euro gaan kosten en in Mei bij onze zuiderburen in de winkels liggen. De Xperia X10 Mini Pro komt een maandje later en die krijgt een prijskaartje van 330 Euro.

Als de prijzen kloppen, en ze in Nederland niet te veel gaan afwijken, dan valt me dat nog best mee. Beide toestellen zijn weliswaar zeer compact vormgegeven, maar ze beschikken wel over alle specs die je van een Android toestel mag verwachten. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.