Nieuws
24 februari 2010 - Ron Smeets

Belgische online stadsgids CityPlug nu ook mobiel

Mocht je in de (nabije) toekomst in België op zoek zijn naar een restaurant, shops of ander vertier, dan kun je vanaf nu de online stads- en regiogidsen van CityPlug ook mobiel raadplegen.

Deze week is namelijk de mobiele versie van CityPlug officieel gelanceerd. Handig om te weten. Ik heb hem zelf helaas nog niet uitgeprobeerd, maar mochten er al lezers zijn die er (positieve of negatieve) ervaringen mee hebben, dan lees ik dat wel ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.