Nieuws
24 juni 2009 - Ron Smeets

Belgische iPhone prijzen bekend

Mobistar heeft vandaag de Belgische prijzen voor de iPhone 3G S bekendgemaakt. Het belangrijkste nieuws voor ons 'Ollanders' is dat het toestel bij onze zuiderburen ook weer SIMlock-vrij verkocht gaat worden.

De 16GB versie van het toestel gaat 575 Euro kosten, de 32GB uitvoering wordt 100 Euro duurder. Mocht je nog interesse hebben in een SIMlockvrije 'oude' iPhone 3G (8GB), die kost vanaf 26 Juni nog 475 Euro. Meer info vind je op de iPhone site van Mobistar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.