Toestellen
03 juni 2008 - Ron Smeets

Belgisch bewijsmateriaal. . . ;-)

Tja, de discussie rondom de toestelcollectie van een van onze Belgische bezoekers, GSM Freak, woedt nog steeds voort.

Gisteren heeft GSM Freak ons een aantal foto's opgestuurd van enkele van zijn toestellen en ik denk dat hiermee, plus de foto's die hij vorige week al mailde van zijn drie kasten met daarin alle (ingepakte) toestellen, alle twijfelaars en ongelovigen overtuigd zullen zijn. Overigens heeft hij deze keer ook nog een aantal nieuwe (duidelijke) foto's van de kasten meegestuurd. Je kunt ze hieronder allemaal bewonderen.

Los daarvan vind (en hoop) ik ook dat sommige (ongelovige) lezers de zaak nu voor altijd laten rusten. Het is wel duidelijk dat onze Belgische vriend een fervent verzamelaar van mobieltjes is en als hij besluit zijn duur verdiende centen daar aan te spenderen dan is dat natuurlijk zijn eigen keuze en goed recht!

Geniet van zijn foto's en GSM Freak: geniet van je collectie en ik hoop dat je er nog lang mee door kunt gaan!Gerelateerde links:
Wie heeft de meeste mobieltjes? Belgische editie ;-)
Heb jij de meeste mobieltjes? Win een iPod Touch!
Wie heeft de meeste mobieltjes? Win een iPod Touch!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.