Nieuws
18 juni 2012 - Ron Smeets

Belangrijke Windows Phone aankondiging op 20 juni

Er werd al een tijdje over gespeculeerd en vanochtend ontving ik van Microsoft de bevestiging dat de software fabrikant aanstaande woensdag, 20 juni, een 'mooie belangrijke aankondiging voor Windows Phone' gepland heeft staan tijdens de Windows Phone Summit in San Francisco.

Wat daar precies gepresenteerd zal worden is nog niet bekend gemaakt, maar de kans lijkt heel erg groot dat we dan de eerste officiele kiekjes en specificaties van Windows Phone 8 zullen gaan zien.

De presentatie start woensdag om 09u00 in de ochtend, lokale tijd (18u00 hier in Nederland dus). Over het gerucht dat dit weekend de ronde deed met betrekking tot de presentatie van een 'eigen' Microsoft Windows 8 tablet werd niets gezegd overigens. De presentatie zal live te volgen zijn via Microsoft's Channel 9 stream

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.