Geruchten
18 april 2014 - Ron Smeets

Behuizing van de Sony Xperia Z2 Compact gespot

De Xperia Z2 moet nog in de winkels verschijnen en zijn compacte broertje, die er hoogstwaarschijnlijk wel gaat komen, is nog niet eens officieel aangekondigd. Toch zijn van de Xperia Z2 Compact al een paar kiekjes gespot. Als de geruchten kloppen dan zie je hieronder de achterste behuzing van het toestel; zowel van de buiten- als binnenkant gefotografeerd.

Veel meer dan dat die onderdelen heel veel weg hebben van de huidige Xperia Z modellen is daar niet op te zien. Dat er een camera met G sensor lens in zal zitten is geen verrassing, maar de Russische bron noemt ook nog enkele specs 

Daarbij zitten onder andere een scherm met een full HD resolutie; de 20.7 megapixel Sony camera met G lens dus, NFC, een Qualcomm 400 snapdragon processor en een microSD geheugenkaart optie. Meer wordt nog niet genoemd. 

XperiaZ2-Compact-Rumor-b XperiaZ2-Compact-Rumor-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.