Geruchten
27 augustus 2011 - Ron Smeets

Behuizing iPhone 4S; andere antenne en geen home button?

Gisteren stond het hier al bol van de geruchten en ander nieuws dus dit berichtje heb ik even voor het weekend bewaard ;-)

MacRumors heeft deze week twee afbeeldingen ontvangen van wat de behuizing voor de iPhone 4S zou zijn. Over de komst van deze, goedkopere, versie van Apple's smartphone wordt ook al heel lang gespeculeerd. Hij zou samen met de iPhone 5, ergens in oktober, onthuld gaan worden.

Of de afbeeldinge echt zijn is met dit soort (Apple) geruchten niet te zeggen, maar mocht dit inderdaad de iPhone 4S behuizing zijn, dan ziet het er naar uit dat Apple het design van de antenne iets gewijzigd heeft met twee uistapingen aan de onderzijde en niet, zoals bij de huidige iPhone 4, een boven en een onder.

Daarnaast (tweede afbeelding hieronder) wordt ook gespeculeerd dat de iPhone 4S zonder fysieke home button op de markt gaat komen. De home button is namelijk niet aanwezig op deze tweede afbeelding, maar ik zie wel een (vierkante) uitsparing dus het zal nog maar moeten blijken of deze informatie klopt. Nog los van de vraag of de afbeeldingen dus echt zijn.

iPhone-4S-behuizing-a iPhone-4S-behuizing-b

Verder dook gisteren ook nog een foto op van de achterkant van de behuizing van de iPhone 5. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat het een gerucht is waarvan, net als bij alle andere iPhone geruchten, niet te zeggen is of hij al dan niet echt is.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.