Toestellen
07 maart 2009 - Ron Smeets

Begin April al een OmniaHD hebben?

Nee, dit is geen vroege 1 April grap. Samsung zoekt voor de introductie en het creeren van een buzz rondom de nieuwe Omnia HD 50 'ambassadeurs' die de kans krijgen het toestel voordat het in de winkels ligt al in bezit te krijgen.

Het is de bedoeling dat die 50 voorlopers het toestel gaan gebruiken (duh!) en er over bloggen en/of filmen. Wil jij ook kans maken? Surf dan naar deze link en vul het inschrijfformulier in.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.