Toestellen
26 september 2012 - Ron Smeets

Beeldstabilisatie: Nokia Lumia 920 vs iPhone 5 (video)

Enkele dagen geleden dook een ietwat amateuristisch filmpje op van de veelbesproken beeldstabilisatie functie van de Nokia Lumia 920. Toen was een klein autootje de 'drager' en de Samsung Galaxy S III het vergelijkingsmateriaal.

Engadget heeft een vergelijkbare test gedaan, in Finland, bij Nokia, met de Lumia 920 en de iPhone 5. Speciaal voor de video 'bouwde' men een houder voor beide toestellen. Deze video is in ieder geval iets betrouwbaarder. Kijk zelf maar.

Nu is duidelijk te zien dat de beeldstabilisatie van de Lumia 920 erg goed lijkt te zijn. Ik kan niet wachten tot ik zelf een dergelijk vergelijk kan maken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.