Nieuws
04 mei 2011 - Marc Wielaert

Beckham ambassadeur Samsung

Samsung is Worldwide Olympic Partner en wil dat de wereld laten weten ook. Vandaag heeft Samsung bekend gemaakt David Beckham te benoemen tot zijn "ambassadeur" tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen. De samenwerking start met een campagne waarin uiteraard een speciale rol voor David Beckham is weggelegd.

In het opvallend ruw aangeleverde interview (pas vooral op de irritante piep van 40 seconden in het begin van het filmpje) dat je hier kunt zien hoor je David Beckham enthousiast vertellen over de samenwerking.

Beckham is er niet alleen trots op dat de Olympische Spelen in 2012 in Londen zullen plaatsvinden (het deel waar hij is opgegroeid bovendien) hij noemt Samsung ook (en niet helemaal verrassend) een geweldig merk omdat het je de kans biedt er met je mobiele telefoon bij aanwezig te zijn, thuis, waar je ook bent ter wereld. Zo worden de Olympische Spelen dankzij Samsung bereikbaar voor iedereen, stelt Beckham, die verder nog wat vooruitblikt op de onderdelen waar hij persoonlijk erg naar uitkijkt.

Als je helemaal geen genoeg kunt krijgen van David Beckham dan vind je hier nog een opname van "the making off" van dat interview, met onder andere beelden die eraan vooraf gingen, en Beckham die zich laat fotograferen met een Galaxy S II die hij op de foto hieronder met zichtbaar plezier in ontvangst neemt. Geen wonder, ook wij van Mobilecowboys kijken erg naar dat moment uit ;-)))

Over de auteur: Marc Wielaert