Toestellen
04 mei 2010 - Ron Smeets

Beafon S20 seniorenmobieltje nu met dito magazine

Echte seniorenmobieltjes zijn er niet zoveel. Jullie kennen wellicht de toestellen van Emporia en regelmatige lezers weten ook wat ik er van vind. Lees en kijk anders dit arikel en deze video maar eens.

Enfin, Beafon, een andere fabrikant van dergelijke toestellen, heeft de komende weken een aanbieding voor iedereen die zijn (bejaarde of slechthorende) vader, moeder, oom, tante, opa of oma aan een eenvoudig en senioren-vriendelijk mobieltje wil helpen.

Ga voor 31 juli naar de Belcompany, koop voor 99 Euro een Beafon S20 en je krijgt drie maanden Plus Magazine erbij, een blad voor 50 plussers. Ach, het is bijna moederdag, toch? En vaderdag valt ook nog binnen de periode van deze aanbieding ;-)

Natuurlijk heeft de Beafon S20 grote toetsen, een groot scherm met dito letters en cijfers, 'n eenvoudige gebruikers interface, gehoorapparaat vriendelijke speaker, een SOS-knop en verder geen fratsen. Mmmh, misschien een idee om ze ook bij de C1000 in de schappen te leggen? ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.