Geruchten
10 oktober 2005 - Ron Smeets

BBC: Video iPod komt deze week!

Om precies te zijn op 12 Oktober aanstaande in het BBC Television Centre in London. Behalve de nieuwe iPod Video zal ook een presentatie gegeven worden van de iTunes Video bibliotheek en winkel.

Dit meldde althans BBC 6 Music op zondag tijdens een van haar (internet) uitzendingen die door ILounge opgepikt en geblogd is. Helaas heeft men het betreffende fragment al weer offline gehaald, dus we kunnen het niet meer controleren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.