Entertainment
23 oktober 2005 - Ron Smeets

Bauer primeur op Vodafone Live!

Eigenlijk had ik hier niet over willen schrijven omdat ik Frans Bauer's muziek net zo irritant vind als Crazy Frog, maar je bent een mobiel blog of niet.

Enfin, previews van Frans' nieuwe DVD, opgenomen in Zuid Afrika zal vier dagen voordat ie in de winkel ligt exclusief voor Vodafone abonnees al te zien zijn op Live! TV.

Hiermee hebben de zanger uit Fijnaart en Vodafone meteen een wereldpriemeur te pakken. Het is namenlijk de eerste keer in de geschiedenis dat scenes uit een nog te releasen DVD op een mobiel 'TV kanaal' te zien zijn. Ben benieuwd hoeveel fans nu naar Vodafone rennen!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.