Toestellen
24 november 2006 - Ron Smeets

Batman GSM van Dmobo

Om nou te zeggen dat de Dmobo i-Rock M8 er futuristisch uitziet vind ik wat te veel van het goeie, maar deze in Batman kleuren en -stijl vormgegeven musicphone heeft wel wat.

Feitelijk lijkt ie op het eerste gezicht meer op een 'ouderwetse' MP3 speler dan een GSM. Het toestel heeft een 1.1 inch OLED display, 128 Mb geheugen en een microSD kaart van maximaal 1GB voor extra opslagcapaciteit.

De 'Batman' GSM wordt natuurlijk rijkelijk voorzien van Ringtones, Wallpapers en andere content van de Superheld uit Gotham City.

Andere functies zijn A2DP Bluetooth audio support en een ingebouwde FM radio. Of en zo ja, wanneer dit toestel in Europa uitkomt is nog niet bekend.

Meer foto's:Gerelateerde links:
De Mickey Mouse GSM
Winnie de Pooh heeft zijn eigen GSM
Mobiele Magna comics hit in Japan
Welke ringtones hebben onze superhelden
Superman GSM van Lenovo
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.