Nieuws
27 september 2011 - Ron Smeets

Barry Atsma uitkleden voor Pink Ribbon met nieuwe Samsung

Het is bijna oktober en dus weer Pink Ribbon maand bij Samsung en KPN. En dit jaar hebben de twee iets ludieks bedacht, zoals uit de titel van dit bericht al een beetje af te leiden valt ;-)

Naast de gebruikelijke Pink Ribbon toestellen, dit jaar zijn dat de Samsung Galaxy S Plus White en de Samsung Ch@t 335 White, mag iedereen die vanaf 1 oktober een Pink Ribbon toestel koopt ook meewerken aan het 'uitkleden' van acteur Barry Atsma.

Op de site ElkToestelTelt kun je de acteur zien liggen in een berg met pakjes (zie foto hieronder). Wanneer je dus een van de Pink Ribbon toestellen koopt dan mag je daar een pakje weghalen. Leuk, maar veel belangrijker is natuurlijk dat van elke verkochte Samsung Ch@t 335 of Galaxy S Plus White 10 Euro gedoneerd wordt aan Pink Ribbon.

Als KPN en Samsung dit jaar 15.000 toestellen Pink Ribbon toestellen aan de man of vrouw weten te brengen dan ontstijgt het totaal gedoneerde bedrag over de afgelopen vijf jaar dat deze actie gehouden wordt, de 1 miljoen Euro. Dat moet op zich makkelijk haalbaar zijn want in de eerste vier jaar werd al zo'n 850.000 Euro ingezameld. Ofwel meer dan 200K per jaar. En dat nog zelfs zonder de hulp van een 'naakte acteur' ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.