Accessoires
06 januari 2007 - Ron Smeets

Barbecue voor balkon

Ik weet wel dat het niet de tijd van het jaar is om aan BBQ-en te denken, maar toch.

De 'Bruce' is een alternatief voor die standaard geranium bloembakken die deze lente weer overal aan de balkons opgehangen worden. Bovendien DE oplossing om toch te kunnen BBQ-en als je alleen een balkon hebt.

Wel opletten met het omdraaien van het vlees, alhoewel een speklap natuurlijk minder hard aankomt op het hoofd van de onderbuurman dan een bloempot :-)

Ik hoop wel dat Bruce op gas of electriciteit 'loopt' want als hier kolen in moeten dan wordt het pas echt link voor de onderburen.Gerelateerde links:
Eindelijk zomer! Tijd om de BBQ naar buiten te rollen
WiFi in het wild. . .
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.