Entertainment
17 april 2008 - Ron Smeets

Bankrover blijft bellen tijdens de beroving

Dit is op zich al een bijzonder vreemd fenomeen maar het is zelfs niet de eerste keer dat we een dergelijk bericht tegenkomen.

Deze keer betreft het echter geen vrouw die tijdens het beroven van een aantal banken telefonische 'bijstand' kreeg van haar criminele vriend, maar een jonge man uit Alabama die al bellend een bank beroofde op de dag voordat hij zijn belastinggeld moest gaan betalen.

Schijnbaar was het gesprek dat hij aan het voeren was dus minstens net zo belangrijk als de beroving zelf. Het getuigd weliswaar van lef maar een beetje dom is het toch ook wel, of niet?

De man is overigens nog niet gepakt, maar dat zal met deze duidelijke beelden van de bewakingscamera niet lang meer duren denk ik. . .Gerelateerde links:
Bellende bankroofster verklaart gedrag
Bellende bankroofster opgepakt
Bellende bankroofster krijgt 12 jaar
Bellende Bankroofster slaat vier maal toe
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.