Nieuws
25 februari 2009 - Ron Smeets

Ballmer bevestigt release Windows Mobile 7 in 2010

In het geruchtencircuit en bij diverse experts uit de branche was het al geen geheim meer, maar nu heeft ook Steve Ballmer zelf geroepen dat de release van Windows Moble 7 pas volgend jaar (in 2010) gepland staat.

Leuk, maar laten we vooral eerst even afwachten in hoeverre de vorige week officieel gepresenteerde Windows Mobile 6.5 beter is dan de huidige versie. Misschien is dat verschil wel zo groot dat we helemaal geen Windows Mobile 7 meer willen zien ;-))) Naaah, dat zal toch niet?!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.