Nieuws
24 mei 2011 - Ron Smeets

Ballmer: "500+ nieuwe features in Windows Phone 7 Mango"

Later vandaag, om 16u Nederlandse tijd, zal Microsoft de nieuwste versie van Windows Phone 7, codenaam Mango, officieel onthullen in New York. Mogelijk worden gelijktijdig ook een negental nieuwe Windows Phone 7 toestellen gepresenteerd, maar dat is nog allerminst zeker.

Steve Ballmer heeft inmiddels wel al laten doorschemeren dat de Mango update van Windows Phone 7 meer dan 500 nieuwe features heeft. Zie onderstaande video.

Ballmer geeft nog geen details, maar hij zegt duidelijk dat er meer dan 500 nieuwe features in de Mango update van Windows Phone 7 zijn opgenomen. Natuurlijk zullen de meesten daarvan nauwelijks merkbaar zijn, maar vernieuwingen als Bing Maps Turn-by-Turn navigatie, Bing Audio, Bing Vision, spraakherkenning, een native podcast player zijn een aantal waarover, samen met uitgebreidere support voor meer talen (ook Nederlands), al een tijdje gespeculeerd wordt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.