Nieuws
25 december 2010 - Ron Smeets

Bada upgrade 1.2 het eerst naar de Europese Wave's

Dat heeft Samsung deze week via twitter bekend gemaakt. De Bada 1.2 ROM lekte enkele maanden geleden al uit en onlangs verschenen ook al de eerste specs en info over Bada versie 2.0. Die zou, zo luiden de geruchten, ook begin 2011 uitgebracht gaan worden.

Enfin, iedereen met een SIM lock vrije Samsung Wave (hier in Europa dus) mag begin volgend jaar (2011 dus ;-)) de Bada 1.2 upgrade verwachten. De rest van de wereld volgt kort daarna. Hoe het met de SIM locked versies zit? Dat hangt natuurlijk voor een groot deel af van de providers die er hun eigen software (en/of UI) sausje overheen moeten gieten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.