Toestellen
02 november 2006 - Ron Smeets

B&O niet echt succesvol op de telefoonmarkt

Van nature staat B&O er toch om bekend dat ze mooie, welliswaar ook hele dure, dingen maken.

Helaas wil dat op de (mobiele) toestelmarkt niet echt lukken. De enkele maanden geleden aangekondigde Serene wordt vaker afgekraakt dan aangeprezen als het gaat om design en gebruiksvriendelijkheid.

Hetzelfde lijkt nu ook te gebeuren met de BeoCom2. Deze draadloze 'huistelefoon' is door GQ Magazine namelijk uitgeroepen als 'slechtste telefoon ooit'.

Net als bij de Serene is een van de meest gehoorde klachten dat de numerieke toetsen bijzonder gebruiksonvriendelijk geplaatst zijn.Gerelateerde links:
Hernieuwde samenwerking Samsung en B&O
LG designers in de prijzen
Limited edition van de Beocom 2 voor het goede doel
De B&O GSM van Samsung
Nokia 888: Design en Emotie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.