Accessoires
09 januari 2006 - Ron Smeets

Autoradio speelt muziek van GSM

Hij is al ruim een maand in Nederland te koop, de Parrot Rhythm N'Blue autoradio.

Blue staat hier voor de optie om je GSM via Bluetooth te koppelen aan de autoradio zodat je het adresboek en telefoongesprekken kunt bedienen vanaf de radio. Leuk, maar de echte bonus zit 'm natuurlijk in de optie om muziek van je MP3 GSM de andere kant op te sturen en spelen.

Een goed alternatief voor al diegenen die geen iPod met bijbehorende autoradio hebben. De Parrot kost hier €299,95 en is onder andere bij Expansys te koop. Actiefoto :Gerelateerde links:
De iPod handsfree carclip
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.