Entertainment
29 oktober 2005 - Ron Smeets

Auto-proof Nano sleutelhanger

Het Amerikaanse A-1 Quality Products levert inmiddels al diverse cases en beschermkapjes voor de iPod Nano. Ons oog viel echter op de aluminium 'Space tape look' versie.

Volgens A-1 sterk genoeg om je Nano schadevrij door een vrachtwagen overreden te laten worden. De hanger weegt 38 gram en bestaat uit twee helften die je open klapt om je Nano erin te leggen. De hanger sluit zich met behulp van magneten die natuurlijk niet schadelijk zijn voor het Flash-geheugen van je iPod.

Bij Rainy Day Magazine wilden ze wel eens weten of ze bij A-1 gelijk hadden en met behulp van een gemonteerde videocam op de zijkant van hun auto reden ze enkele malen over hun eigen iPod, voorzien van de aluminium hanger, heen. Zie hier het resultaat.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.