Entertainment
28 augustus 2012 - Ron Smeets

Auto in Lumia kleuren voor een gratis Lumia 900

Of ik zo ver zou gaan voor een nieuwe Nokia Lumia 900 waag ik te betwijfelen. De Ier Damien tweette onlangs naar Nokia het bericht dat hij zijn auto wilde laten verven, in Lumia / Windows Phone kleuren, in ruil voor een nieuwe smartphone van Nokia.

De Finse fabrikant vond dit zo'n bijzonder aanbod dat ze naar Ierland togen en Damien's Peugeot lieten 'overspuiten'. Hij is nu dus niet alleen de gelukkige eigenaar van een Lumia 900, maar heeft ook een bijpassende auto. Ik ben benieuwd wat hij gaat doen als zijn toestel aan vervanging toe is ;-))

Gelukkig voor Damien besloot Nokia om de auto met stikkers te beplakken. Die kunnen in ieder geval weer gewoon verwijderd, of vervangen worden, mocht dat nodig zijn ;-) De video van het 'plakwerk':

En nog twee foto's van Damiens 'Lumia 900' Peugeot: Damien-Lumia-900-Auto-a Damien-Lumia-900-Auto-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.