Entertainment
17 juli 2007 - Ron Smeets

Australier ramt 6 GSM masten met tank

Kijk, dat je niet altijd blij wordt van de manier waarop sommige helpdesken van (mobiele) telefoonproviders klachten behandelen, dat kan ik me heel goed voorstellen.

Maar in dit geval zou ik toch wel eens graag willen weten wat er zich allemaal afgespeeld heeft waardoor bij een 45-jarige Australier de stoppen zover doorsloegen dat hij een tank jatte om vervolgens zes GSM masten plat te rijden.

Op weg naar de zevende werd hij gearresteerd, op zich al een hele prestatie voor de gemiddelde agent die toch niet over vergelijkbaar materiaal kan beschiikken, waaruit duidelijk blijkt dat hij nog niet van plan was uit zichzelf te stoppen.Gerelateerde links:
Consumentenbond met KPN om tafel over VoIP klachten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.