Geruchten
15 juni 2007 - Ron Smeets

AT&T winkels dicht als de iPhone binnenkomt

Amerika raakt meer en meer in de ban van de aanstaande lancering van de iPhone op 29 Juni. Tegelijkertijd duiken inmiddels bijna ieder uur weer nieuwe berichten op over hoe die dag zal verlopen.

Een van de ‘geruchten’ is het tijdstip waarop de iPhone verkocht mag gaan worden: 18u00 lokale tijd. Dat zou betekenen dat New Yorkers de iPhone dus drie uur eerder kunnen bemachtigen dan inwoners van Los Angeles.

Andere berichten melden dat AT&T op 29 Juni om 16u30, lokale tijd, al haar winkels waar de iPhone diezelfde dag in de verkoop zal gaan (kleine steden in het binnenland zullen waarschijnlijk enkele dagen moeten wachten voordat daar de eerste iPhones in de schappen liggen) sluit zodat in de anderhalf uur daarna koeriers de iPhone voorraden kunnen uitleveren en de winkels display’s en andere reclame uitingen kunnen klaar zetten.

Om 18u00 gaan de deuren dan weer open en hopen zowel AT&T als Apple dat zich in de tussentijd lange rijen met smachtende iPhone klanten voor die deuren verzameld hebben.Gerelateerde links:
iPhone op schema
iPhone gespot in het wild
Werknemers van AT&T geen vrij tijdens lancering iPhone
Ga jij een iPhone kopen?
Amerikaanse releasedatum iPhone bevestigd: 29 Juni
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.