Nieuws
10 april 2009 - Ron Smeets

AT&T Twittert storing

Op zich is een storing van een (mobiele) telecom provider geen groot nieuws maaar als het gebeurt in het hart van de online- en ict industrie, Silicon Valley, dan ligt dat even iets anders.

Gisteren werd duizenden AT&T klanten in die regio getroffen door een gebroken glasvezel waardoor ze uren lang van de wereld afgesloten waren, zowel mobiel als online.

In een poging om toch met haar klanten in contact te blijven heeft AT&T vervolgens snel een Twitter Feed rondom de storing gestart. Binnen no time hadden zich bijna 2400 'Followers' aangemeld.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.