Geruchten
09 juli 2008 - Ron Smeets

Asus ZX1 Lamborghini is geannuleerd

Als we dit bericht van Alex op Modaco mogen geloven dan heeft Asus besloten om de reeds veelbesproken ZX1 Lamborghini toch maar niet op de markt te brengen.

Volgens Alex zou dit komen omdat Asus de voorkeur wil geven aan de lancering van andere, belangrijkere toestellen die nog dit jaar op de markt moeten komen. Schijnbaar past de ZX1 niet in die tijdlijn en zorgt hij voor vertraging bij de ontwikkeling en release van de andere Asus modellen en daarom hebben ze het toestel dus geannuleerd.

Het is niet bekend of deze beslissing van tijdelijke aard is (uitstel) of dat we de ZX1 wellicht nooit meer in de winkels zullen gaan zien.

Mmmh, klinkt als een politiek (macht)spelletje tussen de samenwerkende partijen in deze als je het mij vraagt.

Via: Engadget MobileGerelateerde links:
Eerste foto's van de Asus Lamborghini Phone
Lamborghini GSM van Asus op de CeBIT
Lamborghini headset
Asus showt de ZX1 Lamborghini Smartphone in Hannover
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.