Accessoires
11 oktober 2011 - Ron Smeets

Asus Zenbook, een stalen MacBook Air met Windows 7?

Ik schrijf zelden over laptops, netbooks en dergelijke, tenzij ze iets bijzonders hebben. Deze, de Asus ZenBook voldoet wel aan dat criterium. Al was het alleen maar vanwege het feit dat hij compleet gemaakt is van geborsteld staal, binnen 2 seconden opstart (uit stand-by), extreem dun is, B&O speakers heeft en een behoorlijk gepeperd prijskaartje ;-)

Ik zag de Asus Zenbook vorige week tijdens PressZone, samen met Cowboy Dennis. Hij maakte er in Amsterdam, in een iets te rumoerig zaaltje, dat wel, alvast een videopreview van. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.