Toestellen
28 oktober 2006 - Ron Smeets

ASUS Smartphones voor O2 en Vodafone op komst

Gisteren zagen wij nog de 'HTC-achtige' ASUS Smartphone, Mars II voor de camera's en op blogs verschijnen en vandaag staan de volgende alweer in de rij.

O2 brengt binnenkort nog een nieuwe Xda op de markt, de Graphite. Het toestel is een van ASUS afkomstige 3G Windows Mobile 5.0 Smartphone. Deze candybar GSM is voorzien van een Intel PXA270 processor van 416 MHz, Tri-band GSM, UMTS, Bluetooth 2.0, 3.5mm mini-jack aansluiting, een 2MP camera en VGA versie aan de voorzijde voor beeldbellen.

De tweede ASUS Smartphone is de Vodafone VDA IV. Deze werd enkele dagen geleden voor het eerst online gespot en lijkt uiterlijk als twee druppels water op de O2 Smartphone van dezelfde fabrikant. Kwa specs mist de Vodafone VDA IV toch het een en ander . Zo ontbreken de 2MP en VGA cameras en heeft hij Bluetooth 1.2 in plaats van 2.0.Gerelateerde links:
ASUS op de HTC toer
Vodafone komt met eigen merk toestellen
HTC Artemis als O2 Xda Orbit in de winkels
Nieuwe Vodafone 3G Smartphone komt in Oktober
HTC Excalibur als O2 Xda Cosmo naar Duitsland
HP versie van de XDA Atom op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.