Toestellen
26 februari 2008 - Ron Smeets

Asus showt de ZX1 Lamborghini Smartphone in Hannover

Tja, de CeBIT begint alweer over een kleine week en de eerste nieuwtjes rollen dus ook al van de band.

Zo zal Asus in Hannover de Lamborghini Smartphone voor het eerst aan het grote publiek tonen. Een afbeelding of spy-pics zijn er nog niet (de foto hiernaast is een photoshop), maar enkele specs zijn wel al 'uitgelekt'.

Het racemodel van Asus wordt onder andere voorzien van Windows Mobile Professional (6.1???), een 520MHz Qualcomm processor, GPS, WiFi, HSDPA support en Bluetooth.

De Lamborghini Smartphone zou rond de zomer op de Europese markt moeten gaan verschijnen en krijgt een prijskaartje van rond de 650 Euro. Veel geld voor een Smartphone, maar daarvoor krijg je dan wel een 'echte' Lamborghini.Gerelateerde links:
Eerste live foto;s van de Asus M930
Foto's en specs van de Asus M930W uitgelekt
Foto's van de Nokia 8800 Lamborghini
Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800
ASUS op de HTC toer
Lamborghini ook in de mobiele PC's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.