Nieuws
15 mei 2012 - Ron Smeets

Asus PadFone demovideo; nog steeds niet te koop in Nederland

Het is nu al bijna een jaar geleden (juni 2011) dat Asus de komst van de PadFone, een bijzondere hybride Smartphone / Tablet variant, voor het eerst liet zien. Tijdens de CES (januari 2012) en het MWC (eind februari) werd de PadFone officieel aangekondigd.

Inmiddels, medio mei 2012, ligt de Asus PadFone nog altijd niet in de winkels, dus gooit de Taiwanese fabrikant er nog maar eens een demovideo tegenaan ;-)

Het concept van de PadFone lijkt zo op het eerste gezicht wel levensvatbaar. ALS hij hier tenminste ooit in de winkels gaat verschijnen. De prijs van de PadFone, die in Taiwan sinds vorige maand wel al te koop is, valt op zich nog best mee; 699 Euro. Voor een smarphone én een 10.1 inch tablet met de specs die Asus er in gestopt heeft is dat zeker niet te veel. Mits je natuurlijk gelijktijdig op zoek bent naar een smartphone en tablet. De nieuwste videodemo:

http://www.youtube.com/watch?v=-gjxrjKzfr0
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.