Toestellen
22 november 2012 - Ron Smeets

Asus PadFone 2 in het wit gespot

De Asus PadFone 2 werd enkele weken geleden in Milaan onthuld. De fabrikant liet toen ook al weten dat de tweede generatie van deze bijzondere 'smartphone-tablet' combo ook officieel in Nederland uitgebracht zal worden, ergens in december.

Op een Chinese site zijn nu wat kiekjes van de witte versie van de PadFone 2 opgedoken. In Milaan was schijnbaar ook een witte versie aanwezig, maar die heb ik daar in ieder geval (en helaas) niet gezien.

De bron van deze foto's heeft ook een lijstje met landen gepubliceerd waar de PadFone 2 het eerst te koop zal zijn. Daar staat Nederland niet bij, maar volgens Asus hier in Nederland komt het toestel wel degelijk nog voor de Kerst ook bij ons in de winkelschappen. Dat is althans de laatste informatie die ik heb.

De foto's: Asus-PadFone-2-Wit-a Asus-PadFone-2-Wit-b Asus-PadFone-2-Wit-c Asus-PadFone-2-Wit-d Asus-PadFone-2-Wit-e

Meer foto's kun je hier vinden (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.