Geruchten
15 oktober 2012 - Ron Smeets

Asus PadFone 2 gespot in video

Later vandaag vlieg ik naar Milaan voor de lancering, morgen, van de Asus PadFone 2. Natuurlijk zal ik asap een hands on video en foto's hier publiceren.

Het toestel is dit weekend echter ook al gespot in een video waarin ook een nieuwe UltraBook van Asus te zien is. De PadFone 2 kun je in onderstaande video na ongeveer 1 minuut en 45 seconden bewonderen. 

De video toont ook, heel kort, een beeld van hoe de PadFone 2 'gedocked' wordt in de bijbehorende tablet. Zie screenshot hieronder.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.