Toestellen
06 november 2007 - Ron Smeets

Asus P550 wordt de Vodafone v1520

Een tijdje geleden werd de Asus P550 gespot op de website van de FCC. Sindsdien werd er niets meer van vernomen, ook niet uit de koker van Asus zelf.

De reden voor dat stilzwijgen lijkt nu ineens duidelijk te worden. Het toestel gaat namelijk deel uitmaken van de Vodafone portfolio en zal binnen enkele maanden als v1520 in de winkels gaan opduiken.

Of dat ook meteen in Nederland en Belgie het geval zal zijn is nog niet bekend. Op de afbeelding hierboven staat het toestel in ieder geval als 'Binnenkort Verwacht' op de Engelse site van de Telco.

De specs van deze Asus/Vodafone Smartphone zijn helemaal niet zo verkeerd. Ik heb de belangrijkste even op een rijtje gezet.

- Triband GSM (9001800/1900)

- UMTS 2100 MHz

- 3.5? QVGA kleurendisplay

- Marvel PXA270 520 MHz CPU

- 256MB Flash ROM, 64MB SDRAM

- microSD memory card slot

- GPS

- WiFi

- Bluetooth 2.0

- USB 1.1

- Gewicht: 188 gram

- Afmetingen: 121×71x16.5 mmGerelateerde links:
ASUS Smartphones voor O2 en Vodafone op komst
Windows Mobile 6 update voor O2 klanten met een Asus
ASUS op de HTC toer
Asus P570 komt rond de Kerst?
Nieuwe Asus GPS Smartphone op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.