Toestellen
27 oktober 2006 - Ron Smeets

ASUS op de HTC toer

De nieuwste Smartphone van ASUS, de Mars II is zowel kwa uiterlijk als functionaliteit vrijwel identiek aan de HTC Hermes (of TyTN) en Wizard.

Behalve het uitschuivende Qwerty toetsenbord heeft de Mars II ook een 520 MHz Intel PXA270 processor, 128Mb ROM, 64Mb RAM, UMTS, WLAN, Bluetooth 2.0, een 2 MP camera, 2.8 inch QVGA display, miniSD slot en Windows Mobile 5.0 als Operating System.

ASUS gaat de Mars II het eerst voor O2 als zijnde de XDA Zinc op de markt brengen. Wanneer, voor hoeveel en of hij ook in Nederland te verwachten is, werd nog niet bekend gemaakt.

Meer foto's:Gerelateerde links:
HTC Wizard in Duitse schappen
HTC Hermes en Star Trek bij Vodafone
HTC brengt nu ook toestellen onder eigen naam uit
Weer een iPod achtige muziek GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314