Toestellen
30 mei 2015 - Ron Smeets

Asus onthult de selfie versie van de Zenfone op 1 juni Computex teaser laat weinig ruimte voor speculatie

Over enkele dagen start de Computex in Taipei. Een thuiswedstrijd voor heel wat gadget fabrikanten, waaronder ook Asus. Die gaan daar ongetwijfeld een aantal nieuwe producten presenteren, waaronder in ieder geval ook een nieuwe smartphone in de ZenFone serie.

Asus postte deze week een foto van een toestel met een flitser aan de voorzijde. De hint die ze erbij gaven laat weinig ruimte voor speculatie. "Illuminate the beauty that’s in You" . Ofwel, het wordt een smartphone waarbij de selfie-camera een grote rol speelt. Meer details worden op dit moment nog niet prijsgegeven, maar op 1 juni zal dat veranderen.

Uiteraard is nog niet bekend of deze nieuwe Asus ook naar Nederland (en de rest van Europa) komt. De kans is echter niet zo groot. De meeste vorige toestellen van de Taiwanese fabrikant waren ook niet of nauwelijks hier verkrijgbaar.

Bron: Asus (facebook)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.