Accessoires
20 augustus 2014 - Ron Smeets

Asus IFA teaser toont contouren van een smartwatch

Asus heeft haar persconferentie voor de IFA gepland staan op 3 september. De fabrikant zal daar diverse nieuwe producten onthullen.

De kans is heel groot dat daar ook een smartwatch bij zit. Onderstaande teaser over het veranderen van de tijd toont overduidelijk de contouren van iets dat de grote en vorm van een horloge heeft.

Op Twitter belooft Asus dat er op de IFA iets ongelofelijks gaat gebeuren. Nu weet ik niet hoe ongelofelijk de onthulling van een smartwatch is, maar zoals gezegd, de afbeelding die erbij staat is behoorlijk duidelijk. Bovendien heeft Jerry Shen, CEO van Asus, zich een maand geleden al tegenover investeerders al laten ontvallen dat de kans bestond dat Asus in Berlijn een Android Wear Smartwatch gaat presenteren.

Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.